Thyregod Spejderne

Thyregod Spejderne

Sammen rykker vi grænser

24 Timers Vandring

5. april 2016 · Nyheder, Senior nyt, Trops nyt, Ulve nyt · Skrevet af lassethy

-123

Seniorerne har i den  sidste tid været i fuld gang med at planlægge en vandreweekend, som kan udfordre enhver spejder! Formålet er at kunne gå i 24 eller 12 timer i træk, hvor der kun stoppes for at få noget at spise og drikke. Turen er henvendt til ulve, spejdere og Seniorer fra hele distriktet, som gerne vil udfordre deres fødder til det yderste.

Weekenden kommer til at tage udgangspunkt fra spejderhuset i Thyregod, hvor der også vil være mad. Fra spejderhuset vil der være forskellige ruter på forskellige længder, som giver lidt forskelligt at se på i Thyregod og omegn.

Turen foregår fra lørdag den 30 april til søndag den 1. maj. Senest tilmelding den 17. april

Vi håber at se mange friske spejdere klar til at tage udfordringen op!

-Seniorerne

Tags: , , , ,