Thyregod Spejderne

Thyregod Spejderne

Sammen rykker vi grænser

Sommerlejr 2015 Trop/Senior

14. juli 2015 · Nyheder, Senior nyt, Trops nyt · Skrevet af lassethy

Sommerlejren for trop og seniorer foregik i år sammen med pigespejderne fra Give, hvor vi sejlede ned ad Skjern å fra Brande. Turen startede mandag d. 6. juli ved M.E.S. søen i Brande. Her spiste vi madpakker og lærte hinandens navne, før vi tog afsted ned ad åen. Efter 10 km kanosejlads stoppede vi ved Sandfelt rasteplads, hvor vi skulle overnatte i sheltere. Til aftensmaden blev der lavet kartofler og fiskefrikadeller på trangia, og til dessert blev der serveret jordbær med mælk. Efter opvasken var der fælles aktiviteter sammen med pigespejderne, hvor der blandt andet skulle spises flødeboller med en nylon strømpe over hovedet.

1 2

Tirsdag morgen blev der gjort klar til 21 km sejlads, hvor vi endte ved Skarrild rasteplads. Her blev der lavet rigtig bålmad i rastepladsens bålhus, og senere på aftenen blev der hygget med pandekager. Onsdag formiddag gik vi så ud til tjæreovnene, som ligger et par km fra Skarrild. Her skulle vi løse en række opgaver i små grupper, og derefter var der mulighed for at købe lidt godt i den lokale købmand.

34

Ved middagstid onsdag gik turen videre ad åen, hvor vi sejlede 12 km til Sdr. Felding i regnvejr. Her overnattede vi på en gård, hvor vi igen lavede aftensmaden på trangia. Her blev der lavet en sammenkogt risgryde med kalkun og chili.

910

Torsdag morgen blev der atter gjort klar til sejlads, hvor vi skulle sejle 12 kilometer til Borris i strid modvind, hvor vi endnu engang skulle sove på en gård. Vi skulle sove i halm, men der skulle dog sørges for aftensmaden inden. Der skulle slagtes fire høns, som så der så skulle koges suppe på. Samtidig blev der lavet dessert, som bestod af æble og farin.

56

Fredag morgen blev der lavet æg, pølser og ristet brød. Derefter tog vi alle til Ringkøbing, hvor vi nød udsigten fra Vestjyllands Andels silo i 35 meters højde. Herefter tog vi afsked med pigespejderne, og kørte mod Søndervig. Her blev der spist madpakker i blæsevejr, og derefter gik turen hjem til Thyregod.

78

Tags: , , , , , , ,