Thyregod Spejderne

Thyregod Spejderne

Sammen rykker vi grænser

Troppen

 

Når man går i 5.-8. klasse er man tropspejder og med i troppen. Her kan spejderne efterhånden det meste selv, og ellers får de det lært til møder og på ture. Aktiviteterne er meget alsidige, og næsten altid udenfor. Det kan handle om mad over bål, pionerarbejde med rafter og tov, løb efter kort og kompas, samarbejdsøvelser, lege, førstehjælp og meget mere. Venskaber, fællesskab og godt samarbejde er vigtige faktorer i troppen.
Troppen arbejder i patruljer (hold á 5-7 spejdere). I hver patrulje er der en patruljeleder og en patruljeassistent – det er typisk nogle af de ældste spejdere, som også har været spejdere i en del år. Ca. halvdelen af møderne planlægges og gennemføres af patruljerne selv, og de øvrige møder står de voksne ledere for. Der er dog ALTID voksne tilstede når spejderne i troppen er samlet.

Troppen er jævnligt på ture. Det kan være primitive ture i shelter eller bivuak, besøg på spejdercentre og sågar ture til udlandet.

Troppen holder møde onsdag kl. 18.30 – 20.30 (Se kalender nedenunder)

Lederne i troppen er:

Marie Louise, MarieSimmelsgaard@spejdernet.dk, Tlf.:26820880
David Hauge 

 

Nyheder
Thyregod julemarked
Så er det snart jul i Thyregod!

26. november 2022 · Nyheder

Thyregod Spejderne har knoklet i lang tid, for at planlægge dette års julemarked – og det blev atter en succes!..

Læs mere
Fuldmåneceremoni

15. november 2022 · Ulve nyt

Ulvene har været til fuldmåneceremoni! I junglebøgerne mødes alle ulve ved Rådsklippen, når fuldmånen lyser over junglen, ligesom den gjorde..

Læs mere
Trospejder på Fenrisløb i weekenden

31. oktober 2022 · Trops nyt

I denne weekend har seks af pigerne fra Troppen, været afsted til Fenris Adventure-løb ved Børkop. Tema i år var..

Læs mere