Thyregod Spejderne

Thyregod Spejderne

Sammen rykker vi grænser

Tidsrejsen 2023

9. februar 2023 · Bæver nyt, Nyheder, Senior nyt, Trops nyt, Ulve nyt · Skrevet af Mp

Den 4. februar 2023 var alle spejdere, både ledere og bestyrelse inviteret med til årets gruppetur, som denne gang gik til Urup-hytten ved Grindsted. I løbet af weekenden har en super tjekket stab gjort sit, for at man ikke skulle kede sig.

Årets tema var “tidsrejse” – og ja, vi rejste i tiden! Vi kom både tilbage i historien og ud i fremtiden. For at komme fra den ene tidsalder til den anden, skulle man naturligvis bevæge sig gennem vores tidsportal. Vi lagde ud med dinosaurleg, som hurtigt udviklede sig til stenalderen, hvor der blev lavet flotte kunstværker. Herefter svandt vi op til vikingetiden og middelalderen, hvor der blev skuet med bue og pil og kørt i stridsvogn. Om aftenen havde vi fælles lejrbål og sener var der natløb for troppen. Det foregik i rumtiden, hvor der var besøg af rumvæsener på rumrejser fra en fremmed galakse. Søndagen blev afsluttet med rumstratego og rengøring.

Ledere og bestyrelse vil gerne sige tak til alle spejderne for en rigtig god tur og en særlig tak til roverne, der stod for at arrangere!